Al ruim 40 jaar!

Snelle Levering

Super kwaliteit

Barbecue verhuur

Een complete barbecue verhuurservice vindt u bij Riwojo Verhuur. Al ruim 40 jaar is Riwojo Verhuur actief als verhuurder van party- en horecabenodigdheden. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor alle benodigdheden die komen kijken bij het organiseren een festiviteit. Hierbij staan kwaliteit en hygiëne hoog in ons vaandel.

Welke barbecue uit onze verhuur past bij uw evenement?

Ieder feest of evenement is anders. Daarom biedt Riwojo Verhuur barbecues aan in meerdere soorten en maten. Denk hierbij aan:

Alle party- en horecabenodigdheden onder één dak

Onze service gaat verder dan het verhuren van barbecues. Wij hebben de materialen in huis om uw locatie prachtig en stijlvol aan te kleden. U wilt toch ook dat de bezoekers vol verbazing de locatie in zich opnemen en daarna kunnen genieten van een prachtig evenement? Wij voorzien u graag van alle party- en horecabenodigdheden, van meubilair tot aan servies en decor.

Vraag een offerte aan

Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Kies in ons assortiment de producten die u wenst te huren. U dient minimaal één artikel in uw winkelwagen te plaatsen om een offerte te kunnen aanvragen. Heeft u vragen of vindt u uw gewenste product niet in ons assortiment? Neem telefonisch contact met ons op via 0317-410416.

Andere bezoekers bekeken:
Barbecue verhuur | Meubilair huren | Podium verhuur Gelderland

Vragen over de producten of het bestelproces?

Bel gratis met 0317 - 410 416 of mail naar info@riwojo.nl