Diensten

Al ruim 40 jaar zijn wij actief als verhuurder van party en horeca- benodigdheden. Samen met onze enthousiaste medewerkers staan wij voor u klaar om uw evenement succesvol te doen verlopen. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor alle benodigdheden die bij een festiviteit komen kijken. Voor kwaliteit en hygiëne staan wij garant.

Met deze site willen wij u een indruk geven van ons verhuurbedrijf. Mocht er voor u iets ontbreken, neem dan gerust contact met ons op ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid.

externalId=riwojo2022-diensten-1.1.2.1.1&filter[active]=1&filter[tags.tag]=diensten

Totaalconcept

Riwojo Verhuur is uw ideale partner voor de inrichting en verwezenlijking van uw feest of evenement. Een uniek bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat en een totaalconcept biedt voor de organisatie van feesten voor bedrijven en particulieren .Wij zien elk evenement als een unieke totaalbeleving, een onvergetelijke ervaring voor uzelf,uw gasten of uw klanten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuur van alle benodigdheden voor evenementen, zoeken wij samen met u naar de juiste sfeersetting en uiteraard houden wij hierbij rekening met de het beschikbare budget van u als klant.

Bij Riwojo Verhuur staat veiligheid voorop. Wij werken daarom uitsluitend met tenten en materialen van de hoogste kwaliteit. Al onze tenten voldoen aan de hoogste Europese normen voor brandveiligheid en windbelasting. Jaarlijks wordtal onze apparatuur getest door een hiertoe gecertificeerde medewerker.

Nieuwe producten

Continue zijn wij bezig ons bedrijf verder te ontwikkelen en onze diensten te verbeteren.Op deze manier lukt het ons om onze klanten de beste producten en de beste service te bieden.

Met grote regelmaat wordt ons assortiment aangevuld en uitgebreid met nieuwe producten. Deze mutaties in ons assortiment vinden vaak plaats op verzoek van onze klanten. Mist u iets in ons assortiment, laat het ons weten. U kunt ons bellen of een mail sturen met uw gegevens en telefoonnummer. Wij nemen daarna contact met u op om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Bezorgservice

Wij bieden u de mogelijkheid om de bij Riwojo Verhuur gehuurde artikelen te laten bezorgen en te laten ophalen. Ons ervaren personeel is u hierbij graag van dienst , niet alleen bij de bezorging maar b.v. ook bij de opbouw en inrichting van gehuurde tenten.

Uiteraard proberen wij door een efficiënte planning de transportkosten voor u zo laag mogelijk te houden. Deze transportkosten kunt u opvragen door een offerte aan te vragen. U dient hiervoor minimaal één product in uw winkelwagen te plaatsen en een aanvraag voor offerte te doen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van onze enthousiaste medewerkers.

Wilt u toch liever zelf uw bestelling ophalen en terugbrengen? Dat kan uiteraard! Zo bespaart u niet alleen op de transportkosten maar kunt u tevensvan de gelegenheid gebruik maken ons aanbod met eigen ogen te zien. Houdt u wel onze openingstijden in de gaten?

Geweldige service van topkwaliteit!