Al ruim 40 jaar!

Snelle Levering

Super kwaliteit

Feestverhuur Nijmegen

Bent u op zoek naar een complete feestverhuur in regio Nijmegen? Riwojo Verhuur in Wageningen heeft als feestverhuur alles in huis om van uw evenement of feest een succes te maken. U kunt als bedrijf of particulier bij ons terecht voor alle party- en horecabenodigdheden.

Ruim assortiment aan feestverhuur voor uw evenement in Nijmegen en daarbuiten

Geeft u een kleinschalig feest in uw achtertuin? Of organiseert u een bedrijfsevenement met meer dan 100 genodigden? Samen met onze enthousiaste werknemers zorgen wij ervoor dat uw feest of evenement succesvol verloopt. Ons uitgebreide assortiment bevat alles wat u nodig heeft. Podia voor optredens, garderobes voor de jassen van uw gasten, buffetmateriaal en andere artikelen zijn slechts een greep uit het aanbod.

Wij zetten de extra stap

Wij bieden de mogelijkheid om uw gehuurde artikelen te laten bezorgen en op te halen. Of u statafels nodig heeft in Nijmegen of grote tenten uit onze feestverhuur buiten deze stad; wij houden voor u de transportkosten zo laag mogelijk. Daarnaast ontwikkelen wij als bedrijf continu en verbeteren we onze diensten waar nodig. Zo bieden we u als klant de beste producten met een passende service. Op verzoek van onze klanten breiden wij regelmatig ons assortiment aan artikelen voor partyverhuur uit. U als klant staat centraal. Wat zijn uw wensen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u een feest geven in Nijmegen of bent u op zoek naar een feestverhuur voor uw evenement op een andere plek in de regio? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Als u vragen of verzoeken heeft, kunt u ons telefonisch bereiken op 0317 – 410 416.

Vragen over de producten of het bestelproces?

Bel gratis met 0317 - 410 416 of mail naar info@riwojo.nl