Al ruim 40 jaar!

Snelle Levering

Super kwaliteit

Feestartikelen huren

Wanneer u feestartikelen wilt huren voor een groot feest met veel mensen, dan vindt u bij Riwojo Verhuur alles wat u nodig heeft. Ons assortiment is zeer breed. U vindt bij ons bijvoorbeeld verschillende apparatuur om de feestlocatie in te richten. Ook servies en bestek huurt u gewoon bij ons. Zijn de weersverwachtingen voor de datum waarop u uw feest wilt organiseren minder rooskleurig? Geen nood, huur gewoon een tent, zodat iedereen droog kan blijven tijdens uw feest.

Al 40 jaar dé specialist waar u feestartikelen kunt huren

Wij hebben al jarenlange ervaring met het verhuren van verschillende feestartikelen. Dit varieert van materialen om de feestlocatie gezellig aan te kleden tot glazen om de lekkerste drankjes te serveren. Ook alle praktische zaken die u tijdens uw feest nodig heeft, huurt u bij ons. Wat u allemaal bij ons kunt vinden? Dat is echt van alles:

 

Profiteer van onze complete service

Wanneer u besluit om feestartikelen te huren bij de specialist, dan profiteert u van onze complete service. U hoeft alleen maar de feestartikelen die u wilt huren te bestellen. Dit gaat eenvoudig via onze webshop en wij komen het voor een klein bedrag naar de feestlocatie brengen. Heeft u een of meerdere tenten gehuurd? Dan helpen wij uiteraard graag bij het opbouwen ervan. Wilt u meer informatie over het huren van onze feestartikelen? Dan kunt u bellen naar 0317 – 410 416.

Vragen over de producten of het bestelproces?

Bel gratis met 0317 - 410 416 of mail naar info@riwojo.nl