Al ruim 40 jaar!

Snelle Levering

Super kwaliteit

Partyverhuur Gelderland

U schakelt Riwojo Verhuur schakelt in voor de meest complete partyverhuur in Gelderland. Hier vindt u echt alle benodigdheden voor uw evenement of feest. Veiligheid, kwaliteit en hygiëne staan bij ons en onze medewerkers hoog in het vaandel. Dat ziet u terug in al onze service en materialen!

Onze partyverhuur maakt uw evenement in Gelderland een succes

Wij staan in Gelderland klaar voor alles wat u nodig heeft op het gebied van partyverhuur. Van een kleinschalige barbecue met een paar vrienden tot een grootschalig evenement met bars en podia op een afgehuurde feestlocatie. Wij hebben het voor u. Ons assortiment bestaat uit veel algemene en specifieke partybenodigdheden. Een greep uit ons aanbod:

 

Ontdek onze complete service

Niet alleen verzorgen wij partyverhuur in de omgeving van Gelderland, onze medewerkers zetten graag dat stapje extra. Daarom biedt Riwojo Verhuur meerdere services aan om samen met u uw evenement een succes te laten worden! Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze bezorgservice. Door een efficiënte planning te hanteren, houden we de transportkosten zo laag mogelijk voor u.

U als klant staat centraal

Weet u al welke materialen u nodig heeft voor uw evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dien telefonisch of via e-mail een verzoek in. Graag bekijken wij dan de mogelijkheden om uw materialen toe te voegen aan ons assortiment. U kunt ons bellen op 0317 – 410 416. E-mails ontvangen wij graag op info@riwojo.nl.

Vragen over de producten of het bestelproces?

Bel gratis met 0317 - 410 416 of mail naar info@riwojo.nl