Al ruim 40 jaar!

Snelle Levering

Super kwaliteit

Tentenverhuur Nijmegen

Riwojo Verhuur biedt alle diensten op het gebied van tentenverhuur in de omgeving van Nijmegen. Uw evenement wordt een succes dankzij onze ruime ervaring met het verhuren van partybenodigdheden en het aankleden van feestlocaties.

Maak gebruik van onze complete tentenverhuur in Nijmegen

U wilt een uniek evenement? Wij zorgen ervoor dat deze uniek wordt. Riwojo Verhuur biedt tenten in verschillende soorten en maten. Zo bent u ervan verzekerd dat u een of meerdere geschikte tenten vindt voor uw evenement. Onze tentenverhuur biedt in Nijmegen de volgende tentsoorten aan:

 

Ontdek het gemak van onze totaaloplossingen

Heeft u hulp of advies nodig bij het opbouwen en inrichten van de tenten of het aankleden van uw feestlocatie? Samen zoeken we naar de juiste sfeersetting voor uw evenement. Daarnaast ondersteunen wij u in bijvoorbeeld Nijmegen ook bij het opbouwen van onze producten uit de tentenverhuur. Heeft u geen tijd om de materialen op te halen? Maak gebruik van de bezorgservice!

Veilige verwezenlijking van uw evenement

Naast hygiëne en kwaliteit staat ook veiligheid bij ons bedrijf voorop. Daarom werken wij met tenten en andere materialen van uitsluitend de hoogste kwaliteit. Onze tenten voldoen aan de hoogste Europese normen op het gebied van brandveiligheid en windbelasting. Daarnaast wordt al onze apparatuur jaarlijks getest door een hiertoe gecertificeerde medewerker. Zo kunt u veilig zorgeloos genieten van uw evenement!

Wij staan tot uw dienst

Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave voor uw evenement te ontvangen. Wilt u graag meer informatie over onze diensten of de tentenverhuur in Nijmegen? Stuur dan een e-mail naar info@riwojo.nl of bel ons op 0317 – 410 416.

Vragen over de producten of het bestelproces?

Bel gratis met 0317 - 410 416 of mail naar info@riwojo.nl